Wandelcompetitie met Ommetje

Doe ook mee aan de Coronaproof Wandelcompetitie, georganiseerd door zorgverleners uit Leusden en Achterveld en i.s.m. de Ommetje- app op je mobiele telefoon. Dit is een initiatief van de Hersenstichting en hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder.

Ga de uitdaging aan met mede-Leusdenaren door dagelijks een ommetje van 20 minuten te maken. Zo wandel je samen, zonder dat je op dezelfde locatie bent. Daarnaast kun je in de app medailles en levels behalen. Verder word je na ieder ommetje beloond met een hersenweetje van Erik Scherder.

Lopen doe je natuurlijk voor jezelf, maar door mee te doen aan de Leusdense groep maak je kans op een bos gladiolen wanneer je na 3 maanden de meeste ommetjes van Leusden hebt gemaakt.  Per 100 ommetjes doneert de Rotary Leusden 10 euro aan de voedselbank, met een maximum van 500 euro.

Wat deze actie extra leuk maakt is dat je in de Leusdense groep kunt ‘strijden’ tegen andere delen van Leusden. Zo is er een speciale groep voor Leusden, Achterveld en Leusden-Zuid. Gaat ons Achterveld de meeste ommetjes maken?

Zo doe je mee:

– Download de Ommetje-app via de Google Play Store of de App Store.

– Maak een account aan. Mocht je al meedoen aan Ommetje, log dan uit en maak een nieuw account aan op een ander e-mailadres.

– Voer de unieke code in: EQDWP.

– Kies de juiste afdeling, dus: Achterveld. Let op: je kunt niet meer wisselen.

– Voltooi je registratie.

– Druk op start en loop een Ommetje!

– Daag de rest van je buurtbewoners uit om ook mee te doen!